S T O P ! Wij maken plaats voor de nieuwe collectie. Ronde prijzen op tuinmeubelen. Wij stockeren de tuinmeubelen gratis tot voorjaar 2024.
✆ 050 78 06 36
S T O P ! Wij maken plaats voor de nieuwe collectie. Ronde prijzen op tuinmeubelen. Wij stockeren de tuinmeubelen gratis tot voorjaar 2024.
✆ 050 78 06 36

De Bernini tuinstoel platinum is een geweldig staaltje vakmanschap CLICK collectie 10 modellen en 12 kleuren is beschikbaar in METROPOLITAN Kracht gecombineerd met finesse COAST ELBA living in style! ACCOR Zowel dining- als loungemeuben zijn beschikbaar Goa tuintafelblad in teak is een prachtige verschijning De Play loungeset is een speels ingedeelde trendy loungeset die veel ruimte biedt

Collectie 2023

We zijn de afgelopen tijd veel binnen geweest. De zomer komt eraan en het is tijd om naar buiten te gaan. Genieten van de eerste zonnestralen, de natuur die ontwaakt, genieten van elkaar. Of genieten van een momentje voor jezelf.

Met ons assortiment tuinmeubelen creëer je een comfortabele plek voor deze geluksmomentjes. In deze  coronatijden wordt de eigen tuin meer dan ooit de plek om te chillen en tot rust te komen.

Om onze tuinmeubelen in je tuin te krijgen hoef je de deur niet uit, wij komen ze netjes bij je afleveren op het moment dat het jou schikt! Doe alvast wat inspiratie op in onze virtuele etalage hiernaast.

 
 

Onze virtuele etalage

Nieuwe collectie 4 Seasons Outdoor

De collectie van 4 Seasons Outdoor blinkt ook dit jaar uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur. Bekijk HIER het tuinmeubel magazine collectie 2023.

Nieuwe collectie Taste by 4SO

Sinds enkele jaren heeft 4 Seasons Outdoor een collectie tuinmeubelen onder de naam TASTE by 4 Seasons in het assortiment opgenomen die qua prijs onder het niveau van 4 Seasons Outdoor ligt, maar natuurlijk wel kwalitatief hoogwaardige producten. Tuinmeubelen van top kwaliteit aluminium en Indonesische hand gevlochten wicker tegen een zeer scherpe prijs, maar dan wel de kwaliteit en service die u gewent bent van 4 Seasons Outdoor. Bekijk HIER de collectie van 2023.

Onze inspiratiefolder 2023

Doe alvast wat inspiratie op en blader in onze nieuwe inspiratiefolder 2023! Bekijk HIER onze inspiratiefolder 2023.

Kom inspiratie opdoen in onze toonzaal!

Een greep uit ons assortiment .

Kleuradvies op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u gericht kleur- en stijladvies op maat geven. Wij gaan samen met u op zoek naar welke tuinmeubelen het beste passen in uw buitenleefruimte.

Gratis thuislevering

Als u bij Kopelino bestelt dan worden uw aankopen vanaf 500 euro gratis bij u thuis geleverd. Vermijd dus logistieke kopzorgen en steun op onze diensten.

Onderhoudsvriendelijk

Al onze tuinmeubelen zijn onderhoudsvriendelijk. U hoeft dus niet te investeren in dure onderhoudsproducten. Met een doekje en een beetje water komt u al heel ver.

Garantie

Al onze producten genieten een jarenlange garantie. Waarom? Omdat wij vertrouwen hebben in de kwaliteit die wij maken en verkopen. Een overzicht schept duidelijkheid:

  • 10 jaar garantie op wicker 4SO tuinmeubelen
  • 5 jaar garantie op 4SO ALU & TASTE 4SO
  • 3 jaar garantie op KETTLER smeedijzer
  • 2 jaar garantie op alle andere merken