S T O P ! Wij maken plaats voor de nieuwe collectie. Ronde prijzen op tuinmeubelen. Wij stockeren de tuinmeubelen gratis tot voorjaar 2024.
✆ 050 78 06 36
S T O P ! Wij maken plaats voor de nieuwe collectie. Ronde prijzen op tuinmeubelen. Wij stockeren de tuinmeubelen gratis tot voorjaar 2024.
✆ 050 78 06 36

Tuinmeubelen

Onze ruime toonzaal is een unieke tuinbeleving, het ganse jaar door!

Zit- en ligcomfort

Comfortabele en mooie tuinmeubelen zijn de basis van elke tuinbeleving. Ons ruim assortiment aan tafels, stoelen, salons en ligbedden zorgt ervoor dat u uw buitenleefruimte kunt inrichten hoe u dat wilt. Bij Kopelino vindt u alle soorten stijlen — klassiek, rustiek, modern of hip. Wij volgen de laatste nieuwe trends dagelijks op.

Bekijk hier onze online inspiratiefolder 2023 en doe alvast wat inspiratie op!

 
 

Parasols

Tijdens de broeierige zomerdagen zoekt u best voldoende verkoeling in de schaduw. Een parasol van hoogstaande kwaliteit is dan ook onmisbaar in elke buitenleefruimte. Keuze te over bij Kopelino: staande parasols, zwevende parasols of parasols met muurbevestiging. Wij verkopen ze in allerhande uitvoeringen.

Terrasverwarmers

Dankzij onze terrasverwarmers kunt u ook op koude dagen genieten van de buitenlucht zonder u te moeten wikkelen in verschillende lagen textiel. Wij hebben gepaste oplossingen voor elk soort terras zoals elektrische terrasverwarmers, terrasverwarmers op gas en infrarood terrasverwarmers. Elk type heeft zijn voor- en nadelen en wij staan u dan ook graag bij met een woordje uitleg.

BBQ's en accessoires

BBQ is tijdens de zomermaanden bijna een nationale sport. Equipeer u dus goed om uw vrienden, familie en kennissen te trakteren op een gezellig moment op uw terras. Kopelino verkoopt verschillende state of the art barbecuetoestellen (houtskool, gas en elektrisch) en allerlei toebehoren.

Serres

Niets zo smakelijk als zelf geteelde groentjes. Dankzij de hobbyserres van ACD Prestige kunt u hiervoor gemakkelijk zelf aan de slag gaan. Met meer dan twaalf jaar garantie kunt u er vanop aan dat deze serres van topkwaliteit zijn.

Tuindecoratie

Tuinbeleving zit ‘m in de details. De gepaste accessoire op de gepaste plaats kan uw tuin- of terrasomgeving helemaal omtoveren tot een deugdzaam plekje waar u kan leven als een God in Frankrijk.

Kom inspiratie opdoen in onze toonzaal!