! KOPELINO BESTAAT 40 JAAR !
✆ 050 78 06 36
! KOPELINO BESTAAT 40 JAAR !
✆ 050 78 06 36

Kopelino bovenaanzicht tuinset van tafel met 6 stoelen Download onze inspiratiefolder Bekijk enkele realisaties Maak afspraak toonzaal of jouw tuin

Zit- en ligcomfort

Comfortabele en mooie tuinmeubelen zijn de basis van elke tuinbeleving. Ons ruim assortiment aan tafels, stoelen, salons en ligbedden zorgt ervoor dat u uw buitenleefruimte kunt inrichten hoe u dat wilt. Bij Kopelino vindt u alle soorten stijlen — klassiek, rustiek, modern of hip. Wij volgen de laatste nieuwe trends dagelijks op.

Bekijk hier onze online inspiratiefolder 2024 en doe alvast wat inspiratie op!

 
 

Parasols

Tijdens de broeierige zomerdagen zoekt u best voldoende verkoeling in de schaduw. Een parasol van hoogstaande kwaliteit is dan ook onmisbaar in elke buitenleefruimte. Keuze te over bij Kopelino: staande parasols, zwevende parasols of parasols met grondverankering. Wij verkopen ze in allerhande uitvoeringen.

Terrasverwarmers

Dankzij onze terrasverwarmers kunt u ook op koude dagen genieten van de buitenlucht zonder u te moeten wikkelen in verschillende lagen textiel. Wij hebben gepaste oplossingen voor elk soort terras zoals elektrische terrasverwarmers, terrasverwarmers op gas en infrarood terrasverwarmers. Elk type heeft zijn voor- en nadelen en wij staan u dan ook graag bij met een woordje uitleg.

Mobiele windschermen

Geniet ook tijdens de frisse maar zonnige dagen van jouw terras, tuin of pergola met een inklapbaar en verplaatsbaar windscherm. Dankzij de mobiele windschermen zit jij voor altijd en overal uit de wind. Tijdens de warmere dagen geniet je van de warmte van de zon, en houdt jouw glazen windscherm je uit de wind. Op koudere dagen kan je deze combineren met een buitenverwarming om de warmte beter vast te houden.

Serres

Niets zo smakelijk als zelf geteelde groentjes. Dankzij de hobbyserres van ACD Prestige kunt u hiervoor gemakkelijk zelf aan de slag gaan. Met meer dan twaalf jaar garantie kunt u er vanop aan dat deze serres van topkwaliteit zijn.

Klein meubilair & decoratie

Tuinbeleving zit ‘m in de details. De gepaste accessoire op de gepaste plaats kan uw tuin- of terrasomgeving helemaal omtoveren tot een deugdzaam plekje waar u kan leven als een God in Frankrijk.

Kom inspiratie opdoen in onze toonzaal!