! KOPELINO BESTAAT 40 JAAR ! SOLDEN T.E.M. 31 JULI 2024 ! UITVERKOOP BBQ's tot -35% !
✆ 050 78 06 36
! KOPELINO BESTAAT 40 JAAR ! SOLDEN T.E.M. 31 JULI 2024 ! UITVERKOOP BBQ's tot -35% !
✆ 050 78 06 36

Ons verhaal

Thuiskomen in je tuin

Ons verhaal .

Na een drukke werkdag even uitblazen in de tuin, beetje relaxen in de zon of aperitieven op terras met vrienden en familie, dat voelt als vakantie bij u thuis. Investeer daarom in een tuinbeleving die helemaal op maat van u is.

Terwijl de tuinberging vroeger niet meer was dan een berghok, breiden we die tegenwoordig graag uit met een zithoek of overkapping. We willen het comfort dat we in onze woning hebben doortrekken naar buiten. Wij van Kopelino staan daarvoor steeds klaar voor u. Wij geven u graag grondig advies bij het kiezen van uw tuinmeubelen of bij het opstellen van een projectplan voor een bijgebouw in de tuin.

Kom vrijblijvend eens langs in onze toonzaal en ontdek ons ruim gamma aan tuinbelevingsartikelen. Wij hebben een uitgebreide keuze in verschillende prijsklassen, materialen en merken. Iedereen is bij Kopelino van harte welkom om ideeën op te doen en advies te vragen.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!

 
 
Hoe alles begonnen is

Onze Historiek .

Met een hart voor hout is Noël Daeninck in 1984 gestart met de productie van houten tuinhuizen. Ons mama, Liliane Van Vynckt, ondersteunde hem daarbij. Kopelino is ondertussen uitgegroeid tot een heus familiebedrijf waar ook wij – Petra en Koen – dagelijks in meewerken. Ook een uitbreiding bleek na verloop van tijd onafwendbaar: we splitsten de houtproductie en de toonzaal in twee locaties op zo dat we nog efficiënter konden werken.

Wij zijn gespecialiseerd in het fabriceren van maatwerkconstructies in hout en verkopen daarnaast ook allerhande tuin- en terrasbenodigdheden zoals tuinmeubelen, serres en tuindecoratie. Wij leggen ons ook toe op het produceren van kersttuinhuizen (voor binnen- en buitenlandse markten) en werken geregeld samen met (tuin)architecten, projectmakelaars en overheidsinstanties. Elke dag opnieuw geven wij het beste van onszelf door actief mee te denken met onze klanten om hen de beste tuinbeleving te garanderen. Op ecologisch vlak evolueren we mee met nieuwe procedés in houtbehandeling.

Dankzij de jarenlange ervaring en onuitputtelijke inzet van onze ouders, hebben wij de kans gekregen om deze zaak verder uit te bouwen.

Dank je wel, ma en pa.

Koen & Petra

Yin & Yang

Perfect Duo .

Commerciële Flair & Technisch Vernuft

Petra zorgt voor de commerciële flair, Koen voor het technisch vernuft. Samen zijn ze twee handen op een buik en vullen ze elkaar perfect aan om van Kopelino een open en klantgericht familiebedrijf te maken.

Raad & Daad

Petra staat u bij met weloverwogen raad, Koen met doelgerichte daad. Dankzij hun jarenlange ervaring en zin voor kwaliteit garanderen zij u een service waarbij u steeds op de eerste plaats komt.

Gezicht & Handen van Kopelino

Zij is het gezicht van Kopelino, hij de handen. Petra is het aanspreekpunt voor uw vragen. Zij luistert en denkt met u mee. Koen zorgt ervoor dat elk project zorgvuldig wordt uitgevoerd helemaal op maat van uw wensen. Dat doen ze samen met een team van enthousiaste medewerkers.

Wil je graag met ons samenwerken? Plan nu je project