! KOPELINO BESTAAT 40 JAAR ! SOLDEN T.E.M. 31 JULI 2024 ! UITVERKOOP BBQ's tot -35% !
✆ 050 78 06 36
! KOPELINO BESTAAT 40 JAAR ! SOLDEN T.E.M. 31 JULI 2024 ! UITVERKOOP BBQ's tot -35% !
✆ 050 78 06 36

Groen licht voor heropening!

Groen licht voor heropening!

Wij hebben groen licht voor heropening van de toonzaal op maandag 11 mei 2020. Dit betekent dat de corona cijfers de goede kant op gaan! En daar zijn wij héél blij om. Om de komende periode onze normale manier van werken en vrijheid te kunnen hernemen is het nodig dat we enkele goede afspraken maken. Goede vrienden maken goede afspraken!

We zorgen voor onszelf en elkaar en doen dit als volgt:
  • De winkel kan bezocht worden zonder afspraak. Enkel voor projectbesprekingen voor een bijgebouw in de tuin vragen we indien mogelijk om wel een afspraak te maken. Zo kunnen we onze afspraken beter spreiden over de medewerkers en verminderen we de wachttijden.
  • Bereid jullie voor en breng afmetingen, eventueel foto’s mee van jullie droomproject, locatie (tuin en/of woning), bestaande toestand, vergunning,…
    De doorlooptijd per project zullen we mogelijks moeten aanpassen om iedereen goed te kunnen bedienen.
  • Respecteer correct de social distancing van 1,5 m.
  • Respecteer de opgelegde hygiënevoorschriften: ontsmet uw handen bij het binnenkomen in de toonzaal, de handgel staat voor jullie klaar.
  • Wij dragen ons ‘beleefdheidsmasker’ om jullie te beschermen, doe dit gerust ook. Heb je geen mondmasker, en wens je er één? Geen nood, wij hebben er voor jou voorzien (zolang de voorraad strekt…). Het is een vorm van wederzijds respect. En onze smile die laten we op een andere manier zien ?.

  • Er worden momenteel geen klanten in de burelen ontvangen, bij goed weer installeren we ons zelfs buiten op het terras.
  • Hebt u Corona- symptomen? Zorg eerst goed voor jezelf en stel uw bezoek uit.
Wij blijven ook in ons kot en zijn de ganse zomer voor jullie open!!

Met een vleugje geduld & een respect voor elkaar komen we er wel! We doen er alles aan om iedereen vlot te kunnen bedienen.
WELKOM!!