Thuiskomen in je tuin

Ons verhaal .

Na een drukke werkdag even uitblazen in je eigen tuin, dat voelt als vakantie bij je thuis. Wij geven je graag een grondig advies op maat, zowel bij de keuze van je tuinmeubelen als bij je projectplan voor een bijgebouw in de tuin. Terwijl de tuinberging vroeger meestal niet meer was dan een berghok, wordt ze nu steeds vaker uitgebreid met een zithoek of een overkapping. Het comfort dat we binnen in onze woning hebben, willen we immers naar buiten doortrekken. Aperitieven en relaxen in de buitenlucht geeft ons weer nieuwe energie. Kom vrijblijvend ons ruim gamma tuinmeubelen ontdekken! Wij hebben voor jou een uitgebreide keuze in verschillende prijsklassen, materialen en merken. Iedereen is van harte welkom in onze inspirerende toonzaal, om ideeën op te doen en om ons advies te vragen.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!

Hoe alles begonnen is

Onze Historiek .

Met een hart voor hout is Daeninck Noël in 1984 gestart met de productie van houten tuinhuizen. Hij werd hierin ondersteund door ons mama Van Vynckt Liliane. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een familiebedrijf waarin ook mijn broer en ik dagelijks meewerken. Er werden belangrijke stappen gezet naar uitbreiding toe. De houtproductie en toonzaal werden opgesplitst in 2 locaties zodoende nog efficiënter te kunnen werken.
In de inspirerende toonzaal zijn realisaties te bewonderen en kan je alvast de tuinbeleving opsnuiven.

Onze specialiteit omvat het fabriceren van maatwerkconstructies in hout aangevuld met tuinmeubelen, serres en tuindecoratie. Naast de particuliere markt leggen wij ons ook toe op het produceren van kersttuinhuizen (voor binnen- en buitenlandse markt), werken we samen met (tuin) architecten, projectmakelaars en overheidsinstanties. Dagelijks zoeken we naar vernieuwing, meedenkend met de klant, om nog meer genot in het buitenleven te kunnen ervaren.

Op ecologisch vlak evolueren we mee met nieuwe procedés in houtbehandeling. Dankzij de jarenlange ervaring en onuitputtelijke inzet van onze ouders, hebben wij de kans gekregen om deze zaak verder uit te bouwen.
Dank je wel, ma en pa.

Koen & Petra

Yin & Yang

Perfect Duo .

Commerciële Flair & Technisch Vernuft

Petra zorgt voor de commerciële flair, Koen voor het technisch vernuft. Samen zijn ze twee handen op een buik en vullen ze elkaar perfect aan om van Kopelino een open en klantgericht familiebedrijf te maken.

Raad & Daad

Petra staat u bij met weloverwogen raad, Koen met doelgerichte daad. Dankzij hun jarenlange ervaring en zin voor kwaliteit garanderen zij u een service waarbij u steeds op de eerste plaats komt.

Gezicht & Handen van Kopelino

Zij is het gezicht van Kopelino, hij de handen. Petra is het aanspreekpunt voor uw vragen. Zij luistert en denkt met u mee. Koen zorgt ervoor dat elk project zorgvuldig wordt uitgevoerd helemaal op maat van uw wensen. Dat doen ze samen met een team van enthousiaste medewerkers.

Wil je graag met ons samenwerken? Plan nu je project