ACTIES

 

Alle acties onder één dak

Om ervoor te zorgen dat je steeds ons strafste acties ziet, mee bent met de laatste promoties verzamelen we alles op deze pagina.

Tijdens de warme zomeravonden is het heerlijk om met vrienden en familie te kunnen genieten van de late zonnestralen. Met zijn allen geniet je van het vlees dat op de barbecue ligt te grillen en de zelfgemaakte limonades die daar heerlijk bij passen. Het is nog leuker als je tijdens deze avonden met zijn allen comfortabel kunt zitten. Bij KOPELINO vind je een ruim assortiment aan tuinmeubelen, tuinsets, ligbedden en BBQ’s in de aanbieding waardoor je met je familie van die laatste zonnestralen in je tuin kunt genieten!

Contacteer ons en we kijken samen naar de gepaste oplossing voor jouw tuin of balkon.

 
 

Actieprijzen tuinmeubelen

We geven u HIER een overzicht van alle actieprijzen. Contacteer ons en reserveer snel je tuinset, mis je kans niet!

Actieprijzen BBQ

Bestel nu, bel ons op en geniet van de tijdelijke actie!! Wij leveren (niet gemonteerd) deze gratis bij u thuis in Groot-Beernem!
Actie geldig t.e.m. 30/4/2020. Bekijk HIER een overzicht van alle acties.

Actieprijzen relaxzetels

Het perfecte ligbed voor je tuin? Relaxzetels, ligstoelen of plooistoelen? Je vindt het allemaal bij KOPELINO. Bekijk HIER onze actieprijzen!

Een greep uit onze toonzaalmodellen.

Kleuradvies op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u gericht kleur- en stijladvies op maat geven. Wij gaan samen met u op zoek naar welke tuinmeubelen het beste passen in uw buitenleefruimte.

Gratis thuislevering

Als u bij Kopelino bestelt dan worden uw aankopen vanaf 500 euro gratis bij u thuis geleverd. Vermijd dus logistieke kopzorgen en steun op onze diensten.

Onderhoudsvriendelijk

Al onze tuinmeubelen zijn onderhoudsvriendelijk. U hoeft dus niet te investeren in dure onderhoudsproducten. Met een doekje en een beetje water komt u al heel ver.

Garantie

Al onze producten genieten een jarenlange garantie. Waarom? Omdat wij vertrouwen hebben in de kwaliteit die wij maken en verkopen. Een overzicht schept duidelijkheid:

  • 10 jaar garantie op wicker 4SO tuinmeubelen
  • 5 jaar garantie op 4SO ALU & TASTE 4SO
  • 3 jaar garantie op KETTLER smeedijzer
  • 2 jaar garantie op alle andere merken